B73

B73

Livets gang i og omkring B73.

En flok glade piger og drenge, der engang gik i skole sammen.

Fotogalleri: galleri.b73.org

Mange tak for sidst!

GenereltOprettet af Johannes Karstoft Nielsen 2013-06-03 22:38:14
Kære alle "B 73'ere" Tusind tak for en rigtig god aften og nat. Jeg forundres hver gang over, hvor meget der bliver snakket og fortalt - fantastisk. En særlig tak til arrangørerne!! Det klarer I til "UG med kryds og slange". Ser allerede frem til 2018. Kh. Johannes

Tak!

GenereltOprettet af Johannes Karstoft Nielsen 2008-08-03 15:32:03

Kære Claus.

Tusind tak for din indsats med denne blog! Håber, den må blive til megen glæde og nytte for alle vi "gamle" B73'ere!

Hvordan med økonomien? Var der ikke noget med, at det koster noget at have sådan en blog?? Du skal ikke have økonomiske udgifter af det, Claus!!

Som folkeskolelærer må jeg med rædsel konstatere, at sommerfeien går ind i sin sidste uge! Nej, nej spøg til side - jeg glæder mig faktisk til at møde ungerne igen og de gode kolleger, jeg har. Det er bare ikke til at forstå, hvor de seks uger er blevet af?

Jeg har ikke de store sommerferierejseminder, at diske op med, da jeg har tilbragt sommeren herhjemme i det sønderjyske - og nydt det!! Vejret har jo i lange perioder været fantastisk.

Dette hersens "bloggeri" er også noget relativt nyt for mig, men jeg tror på, at det kan blive nutidens vandrebog og ønsker, at det kan være med til at vi holder kontakten bedre

Fortsat god sommer til eder alle!!

Kh.

Johs.