B73

B73

Livets gang i og omkring B73.

En flok glade piger og drenge, der engang gik i skole sammen.

Fotogalleri: galleri.b73.org

Birthe

GenereltOprettet af Lena Hansen 2013-10-09 23:17:34
Hej alle.
Aller først tak for sidst. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor jeg kom til at tale med Birgitte om hvor ærgerligt at kontakten til Birthe var væk. Hun mente at Johannes vidste hvad Birthes gode veninde fra dengang hed. Jeg fik hendes navn at vide, og at hun skrev på Facebook under os fra Vejle. Jeg gik på jagt næste dag og tog kontakt til den gamle veninde, som ser Birthe engang imellem. Der gik ikke lang tid før jeg havde Birthes tlf.nr. (arb.nr.). Jeg ringede til Birthe og vi fik en lille snak, jeg fik hendes e-mail som er givet videre til Claus. Birthe har været i DK siden 97, Hun boede i Skive, men skulle til at flytte, da hun arbejder på Sjælland og manden også havde fået arbejde derovre. Mit indtryk var at hun er med næste gang.

Til Brian og Claus. smiley
Tak for jeres indsats med at arrangere. Har dog en lille bøn om at dato for arrangementet kommer ud i meget god tid. Vi er flere der arbejder i weekender og i mit tilfælde er vi selv med til at planlægge vores arbejdstider. Lige pt. sidder jeg og skal udfylde ønsker for januar/februar 2014, (så gerne min. 2 mdr. før). Det har hidtil været rimeligt nemt at bytte vagt, men teamet bliver nu splittet op på 3 teams, så der ikke er mere end 6 fastansatte med 3 på vagt hver aften året rundt. Dette gør det sværere at finde en at bytte med. Håber I kan have det i reminder, da jeg nødig vil gå glip af en aften med B 73-erne.
Og hvis I vil have hjælp til borddækning m.m. siger I bare til. Tænk på vi alle bliver ældre, uanset om vi føler sådan.smiley

Halløjsa jeg skal også med

2008Oprettet af Lena Hansen 2008-09-21 16:54:12

Så lykkedes det hvis, at komme med på denne blog, jeg er ikke så stærk i alt det edb. Allerførst vil jeg sige mange tak for sidst, I er alle så hyggelige, at være sammen med. Jeg synes også ligesom andre, at det er flot Claus og Brian ofrer tid på alle vi 73er, men heldigvis, for ellers var det nok ebbed ud, TAK FOR DET I TO. Jeg har haft en god sommer med masser af hygge med gode venner, og en kanon tur til Nordkap, det var hårdt, men uforglemmelig, vi fik dog ikke set midnatssolen, den havde været der natten før, lidt øv. Regner med jeg hører om økonomien i denne blog.

De varmeste hilsner og på gensyn. Lena. smiley