B73

B73

Livets gang i og omkring B73.

En flok glade piger og drenge, der engang gik i skole sammen.

Fotogalleri: galleri.b73.org

Tak for i går!

2013Oprettet af Helle Kromann Jensen 2013-06-02 12:39:52

Kære venner!

Tusind tak for i går. Hvor var det dejligt at se jer igen, og jeg må atter undre mig over, at det er så nemt at snakke med jer alle, selvom vi kun ses hvert 5. år.

Kærlig hilsen Helle.

Så fik vi også en konfirmation

GenereltOprettet af Helle Kromann Jensen 2012-05-30 18:02:38

Hallo, allo, llo, lo o! Er her nogen, ogen, gen, en, n???

Ikke meget der foregår her.

Nå, men jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle, at vi i vores lille familie nu også har holdt en konfirmation.

Benjamin havde ellers sagt, at han IKKE ville konfirmeres, han ville gøre som Frederik havde gjort, men han ombestemte sig i januar måned og endte med at blive konfirmeret 6. maj 2012.

Vi holdt festen hjemme hos os selv og fik maden udefra. Ib er en mand med mange ideer, så borddækningen var noget anderledes, end man plejer at se. Alle tallerkener og alle glas var forskellige. "Dugene" var fremstillet af slikpapir, kort, plastikposer m.m. Hvidvinen var hældt i kaffekander og rødvinen i mælkeflasker. Lys og blomster på bordene var også en blandet landhandel. Alt i alt ret festligt, og der var meget at snakke om.

Vi havde en god dag, og tænk engang... jeg fik holdt tale for første gang i mit liv :-)

Kærlig hilsen Helle.

En hilsen fra Odense

GenereltOprettet af Helle Kromann Jensen 2010-07-16 21:18:01

Hej alle!

Ihhh, hvor er vi dog sløve. Nu ville vi så gerne have en blog, og bruger vi den så, niksen biksen. I hvert fald ikke ret meget.

Jeg har ladet mig inspirere af Inge Meretes indlæg, for vi har holdt, ikke konfirmation, men nonfirmation (9. maj 2010), og så vil jeg lige se, om jeg kan finde ud af at få et billede eller to herind. Prøver lige.

Det lykkedes vist nogenlunde. Første billede hele familien plus farmor, andet billede nonfirmanden.

Frederik havde allerede inden de begyndte at gå til præst sagt, at han ikke ville konfirmeres. Jeg sagde, at det måtte han selv bestemme, men han skulle gå til konfirmationsforberedelse uanset hvad. Det gjorde han så, og gennemførte det til punkt og prikke, inkl. 10 gudstjenester, uden at kny, men han ombestemte sig ikke. Så vi tog det fine tøj på, gik i kirke og så de andre blive konfirmeret, og bagefter holdt vi fest, som vi ville have gjort under alle omstændigheder. Han var med til blå mandag på lige fod med de andre og havde en rigtig god dag.

Mange sommerhilsner fra Helle.