B73

B73

Livets gang i og omkring B73.

En flok glade piger og drenge, der engang gik i skole sammen.

Fotogalleri: galleri.b73.org

nytår

GenereltOprettet af Ruth Møller 2009-01-05 23:08:40
Hej allesammen!
Rigtig godt nytår til jer alle.
Jeg så jo ingen af jer nogen steder i min sommerferie.Det må vi lave om på.Jeg sender hermed nogle billeder af en rigtig god vandreferie.Lars og jeg var i Dolomitterne og andre steder i Italien (nord).Varmen er ikke til at holde ud , så vi bliver i den nordlige del.

De billeder forsvandt. Jeg prøver senere
Blog ImageJa ,det er sjovt så fjumret jeg er.Her har I så et billede af mit elskede barnebarn.Hun hedder My.Vi er i færd med at tatovere hende så hun ligner onkel Mads.My fylder 2 år d.28-2-09.Håber der snart kommer noget sludder fra Jer andre.Men I kan måske heller ikke finde ud af det!!!!!! sagde hun så lettere provokerende.Hør!!! hvor seriøst behøver det være?? Skriv nu.
hilsen Ruth


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Johannes Karstoft Nielsen 2009-02-22 18:07:12

Hej Ruth & My og hvem der måtte læse med her!

Også godt nytår til jer lidt forsinket men ikke mindre velment af den grund. Hvor I "klær'" hinanden. Jeg skal stadigvæk vænne mig til, at vi nu er "bedsteforældrealderen". Men det kan man absolut ikke se på dig Ruth.

Ja, jeg vrøvler også løs. Billeder får I ikke lige i dag, måske en anden gang. Jeg har også oprettet mig på "Fjæsbogen" (Facebook) og har allerede fået 5 venner fra vores b73 (Allan, Lena, Jane, Helle & Gitte). Hvad skal det ikke ende med??!Alle disse virtuelle sociale netværk!

Hils omkring dig og tak for de hilsener min mor med jævne mellemrum bringer fra dig.

Mojn, mojn

Johannes